Deltag i samarbejdet

E2G-samarbejdet er et fællesskab omkring forståelse og formidling af viden om det sammenhængende energisystem. Fokus er primært på udvikling af formidlings-værktøjer til en bred målgruppe. Deltagerne kan både være dem, der har viden, og som ønsker at udvikle værktøjer til at formidle denne viden, og dem, der ønsker viden, og som kan bidrage med, hvordan de ønsker viden formidlet.

Samarbejdet er for personer, virksomheder mv., der tror på, at vi ikke når til det fossilt-frie energisystem uden at vi nedbryder siloerne mellem forsynings-områderne og ser systemerne i sammenhæng, og at denne nedbrydning skal ske ved at vi bliver meget bedre til at formidle viden om det komplekse sammenhængende energisystem.

Man kan deltage i E2G-samarbejdet som person, som virksomhed, som organisation, som forening mv. Det koster ikke noget at deltage. I samarbejdet kan man

Skriv dig op til at deltage i formidlings-samarbejdet ved at sende en mail til fn@strategirummet.dk med angivelse af navn, adresse, evt. virksomhed, e-mail-adresse og gerne med en kort beskrivelse af, hvad du vil bidrage med eller udvikle.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!